Beter leren tennissen bij Systemisch MensenWerk?

Beter leren tennissen?

 

Een week geleden werd ik gebeld door een deelnemer aan de basisopleiding, die mij vertelde dat ze door de opleiding Systemisch Werk beter is gaan tennissen. En ik dacht Huh? Wat gaaf. Maar hoezo? Na onderstaand verhaal snap ik inmiddels wat ze bedoelt.

“Na drie lesblokken Systemisch Mensenwerk merk ik dat ik beter ga tennissen. Voor deze opleiding sloeg ik elke bal direct weg, dat is mijn 1ste instinct. Ik heb veel energie en ben van doen. De training heeft mij bewust gemaakt van deze eigenschap. Soms is dit heel dienend voor een situatie, maar vaak ook niet. Zo ook met tennis, hard slaan levert vaak geen punten op, veel ballen sloeg ik uit. Nu sla ik met veel meer rust en controle en dat levert punten op. Ik vind het geweldig om te ervaren dat een professionele training mij deze toegevoegde waarde biedt, als coach, als mens en als tennisser.”

Nieuwsgierig geworden? Wil je hier meer over weten? Op 1 juni a.s. organiseren we een open middag. Je bent welkom.

 

Beter leren tennissen bij Systemisch MensenWerk?