Gastdocent Marlies Claasen over Systemisch Organisatie Werk

Gastdocent Marlies Claasen over haar bijdrage aan de opleiding ‘Systemisch Organisatie Werk’

 

In de aanloop naar de start van de vervolgopleiding Systemisch Organisatie Werk hebben we onze gastdocenten gevraagd om iets te vertellen over hun bijdrage aan de opleiding. We vervolgen het voorstelrondje met Marlies Claasen, in het dagelijks leven actief als dagvoorzitter, televisiepresentator en zangeres. Marlies vertelt over wat je in blok 5 van haar kunt verwachten.

 

“In hoeverre ben jij jezelf binnen je werk? Hoe kwetsbaar durf je je op te stellen en wat laat je van jezelf zien?
Ik neem je in deze workshop mee op een verkenningstocht waarbij verbinding het toverwoord is. Door creatieve oefeningen verleggen we grenzen en verkennen we de mogelijkheden die je hebt om jouw verhaal (naar je team of naar je publiek) zo krachtig mogelijk te maken.”

 

Heb je interesse in de opleiding, kom dan naar onze Open Middag op 16 februari a.s. of bel met Johan de Jong, 06-52519114.

 

Gastdocent Marlies Claasen over Systemisch Organisatie Werk