Masterclass Embodied Listening

Paula Kolthoff Embodied LearningMasterclass Embodied Listening

 
Dit najaar bieden we op 9 november 2019 een nieuwe masterclass aan die wordt gegeven door Paula Kolthoff. Onze ervaring is dat de kwaliteit die je als systemisch werker kan bieden voor een belangrijk deel wordt bepaald door de manier waarop je kunt verbinden met je eigen lichaam. We kunnen deze dag uit eigen ervaring van harte aanbevelen voor iedereen die hierin op een ontspannen manier een verdiepingsslag wil maken:

EMBODIED LISTENING

Paula Kolthoff Embodied ListeningEen essentiële voorwaarde voor diep luisteren is aanwezig zijn in je lichaam. Je kan je alleen verbinden met een ander als je volledig verbonden bent met jezelf, en dat is een fysieke ervaring. Maar hoe doe je dat?

Tijdens deze masterclass word je uitgenodigd om via eenvoudige bewegingen als lopen, zitten en staan, uit je gewoontepatronen van luisteren en antwoorden te stappen en te communiceren vanuit gedeelde ruimte.

De masterclass is ervaringsgericht en heeft het karakter van een gezamenlijk onderzoek. We zullen werken met individuele oefeningen, in tweetallen en in de hele groep. Dat geeft inzichten over diep luisteren die je in je eigen werk kan toepassen.

Paula Kolthoff is sinds ruim 25 jaar werkzaam als trainer, coach en organisatie- adviseur. Meer informatie over Paula en Embodied Learning vind je op: www.embodiedlearning.nl

 

Lokatie & tijd
9.30 – 16.30 uur, Proeflokalen, lokaal 17, Vispoortplein 16, 7201 ET Zutphen.

 

Prijs
De kosten voor deze masterclass bedragen 195 euro*, vrijgesteld van BTW.

* Aan oud-cursisten van de basisopleiding Systemisch Werk, Systemisch Organisatie Werk en Systemisch Werk voor professionals in Diergezondheidszorg bieden wij deze bijscholingen aan voor een gereduceerde prijs van 125 euro, vrijgesteld van BTW.

 

Aanmelding
Via deze link kun je een inschrijfformulier downloaden. Graag het formulier uitprinten, invullen en digitaal (info@systemischmensenwerk.nl) of per post retourneren (Achterhoven 15, 7205 AH, Zutphen).

 

 

Masterclass Embodied Listening