Accreditatie KTNO keurmerk voor de basisopleiding Systemisch Werk!

KTNO keurmerk geaccrediteerde bij- of nascholingDe Basisopleiding Systemisch Werk is goedgekeurd in het accreditatietraject van KTNO. Dit is de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen, een online platform voor kwaliteitswaarborging van vakopleidingen, modules en bij/nascholingen in het particulier onderwijs, met ruime ervaring in complementaire gezondheidszorg.

Deze accreditatie houdt in dat de Basisopleiding Systemisch Werk goedgekeurd is als bij en nascholing door grote beroepsverenigingen zoals de BATC  en de VBAG. (CAT, FAGT, LVNG, NVST, VIV en VVET). De opleiding is te vinden onder scholingsnummer K10944 op de website van het KTNO. Studiebelasting: 5 EC.

 

 

 

Accreditatie KTNO keurmerk voor de basisopleiding Systemisch Werk!
Tagged on: