Bijscholingen Systemisch Werk 

Deze bijscholingen Systemisch Werk zijn bedoeld voor deelnemers, die een stevige systemische basiskennis hebben. Dit kan de basisopleiding Systemisch Werk aan de Academie zijn of een vergelijkbare opleiding elders.

In het najaar van 2019 begint er een serie tweedaagse bijscholingsmodules, die elk apart of in zijn geheel gevolgd kunnen worden.

Elke module heeft een eigen thema zoals:

 • 14 en 15 januari 2021:
  Werken met vragen rond vitaliteit en ziekte (Mincka van Houten en Johan de Jong)
 • 11 en 12 februari 2021: 
  Specifieke werkvormen in de één op één coaching 1: verdieping in het werken met grondankers en visualisaties (Mincka van Houten)
 • 19 en 20 maart 2021:
  Systemisch werken in relaties (Mincka van Houten en Johan de Jong )
 • 15 en 16 april 2021:
 • Specifieke werkvormen in de één op één coaching 2: verdieping in het werken met tafelopstellingen (Mincka van Houten)
 • 3 en 4 juni 2021:  
  Aanraking en Lichaamsbewustzijn (Mincka van Houten en Johan de Jong)
 • 25 en 26 juni:
  Systemisch coachen in organisaties (Johan de Jong)
 • 9 en 10 september 2021:
  Systemisch werken met innerlijke delen (Mincka van Houten en Anouk Bloemers)

Als je alle zes de modules hebt gevolgd, kun je je in een zevende module door ons laten certificeren als systemisch coach. Kerndocent is Mincka van Houten.

NB. Je mag de 6 verschillende modules spreiden over 3 jaar.

 

Accreditaties
De accreditaties van het SKB, NOBCO en KTNO zijn in aanvraag.

Kosten
De kosten bedragen 395 euro * per 2-daagse module. Vrijgesteld van BTW. Als je alle 6 bijscholingen volgt, kun je in het 7e blok deelnemen aan de testing en certificering. Deze 7e module bieden wij je kostenloos aan. Prijs is inclusief koffie, thee en lunch.

* Aan oud-cursisten van de basisopleiding Systemisch Werk en Systemisch Organisatie Werk bieden wij deze bijscholingen aan voor een gereduceerde prijs van 295 euro per 2-daagse module, vrijgesteld van btw.

Aanmelding
Via deze link kun je een inschrijfformulier downloaden. Graag het formulier uitprinten, invullen en digitaal (info@systemischmensenwerk.nl) of per post retourneren (Achterhoven 15, 7205 AH, Zutphen).

Voor meer informatie stuur je ons een mail, bel je ons op 0575 – 46 99 71 of laat je een bericht achter via het contactformulier op deze pagina.