Bijscholingen Systemisch Werk

Bijscholingen Systemisch Werk

Bijscholingen Systemisch Werk

 

Deze bijscholingen Systemisch Werk zijn bedoeld voor deelnemers, die een stevige systemische basiskennis hebben. Dit kan de basisopleiding Systemisch Werk aan de Academie zijn of een vergelijkbare opleiding elders.

In het najaar van 2019 begint er een serie tweedaagse bijscholingsmodules, die elk apart of in zijn geheel gevolgd kunnen worden.

Elke module heeft een eigen thema zoals:

 • voorjaar 2021 herhaling:
  Specifieke werkvormen in de één op één coaching 1: verdieping in het werken met grondankers en visualisaties
 • voorjaar 2021 herhaling:
  Specifieke werkvormen in de één op één coaching 2: verdieping in het werken met tafelopstellingen
 • 17/18 september 2020:
  Lichaamsbewustzijn en aanraking in het systemisch werk
 • 12/13 november 2020:
  Systemisch werken met innerlijke delen (samen met Voice Dialogue therapeute Anouk Bloemers)
 • voorjaar 2021:
  Werken met vragen rond vitaliteit en ziekte
 • voorjaar 2021:
  Systemisch werken in relaties

Als je alle zes de modules hebt gevolgd, kun je je in een zevende module door ons laten certificeren als systemisch coach. In 2020 staat de testing en certificering gepland op 10 en 11 december. Kerndocent is Mincka van Houten.

NB. Je mag de 6 verschillende modules spreiden over 3 jaar.

Accreditaties
De accreditaties van het SKB, NOBCO en KTNO zijn in aanvraag.

Kosten
De kosten bedragen 385 euro * per 2-daagse module. Vrijgesteld van BTW. Als je alle 6 bijscholingen volgt, kun je in het 7e blok deelnemen aan de testing en certificering. Deze 7e module bieden wij je kostenloos aan. Prijs is inclusief koffie, thee en lunch.

* Aan oud-cursisten van de basisopleiding Systemisch Werk, Systemisch Organisatie Werk en Systemisch Werk voor professionals in Diergezondheidszorg bieden wij deze bijscholingen aan voor een gereduceerde prijs van 250 euro per 2-daagse module, vrijgesteld van BTW.

Aanmelding
Via deze link kun je een inschrijfformulier downloaden. Graag het formulier uitprinten, invullen en digitaal (info@systemischmensenwerk.nl) of per post retourneren (Achterhoven 15, 7205 AH, Zutphen).

Voor meer informatie stuur je ons een mail, bel je ons op 0575 – 46 99 71 of laat je een bericht achter via het contactformulier op deze pagina.