Referenties Systemisch MensenWerk

Referenties basisopleiding Systemisch MensenWerk

 

 

“Johan en Mincka halen niet alleen het beste bij mij en de groep naar boven, maar laten ook zichzelf zien. Dat is speciaal en bijzonder fijn, het zorgt voor vertrouwen in de groep. Het zijn bevlogen ervaren professionals met een groot hart, die mij inspireren en enthousiast maken voor het vak. De combinatie van de goede begeleiding, het bijzondere van het opstellingenwerk en leren van diagnostiek maakt deze opleiding een ontdekkingsreis naar de ander en naar mijzelf. Een opleiding die mijn (werk)leven al tijdens de opleiding heeft verrijkt. Kortom, een warme aanbeveling!”

Josée Blanken (Betrokkenheidwerkt!)

 

“De opleiding systemisch mensenwerk heeft me vanaf dag 1 heel veel opgeleverd. Opstellingen hebben voor mij altijd iets magisch en dat blijft zo. Maar het is geen magie, het is een vak dat je leert in deze opleiding. Een mooie mix van theorie en praktijk, van kennis en vaardigheden, van professionele en persoonlijke ontwikkeling.  Wat voor mij extra behulpzaam is dat Mincka en Johan deskundige leermeesters zijn, elk vanuit hun eigen unieke kracht en kwetsbaarheid. Waarmee ze laten zien en mij leren dat het echt mensenwerk is en mag zijn.”

Liesbeth Nap, Organisatie Ontwikkelaar

 

“Intuïtief, is het eerste woord dat bij mij opkomt. Het is bijzonder hoe Mincka en Johan de opleiding tot een bijzondere reis weten te maken, waarbij je ondertussen echt ontzettend veel leert. Niets wordt gedaan ‘voor de mooi’. Geen dure woorden, strakke theorieën of een heilig moeten. Johan en Mincka benaderen ieder en elke situatie zonder oordeel. Ieder heeft een plek en is van belang. Ook hun plek als opleider doen ze eer aan waarbij ze tegelijkertijd gewoon mens zijn onder de mensen. En het klopt!”

Bianca Osinga, Parel Advies

 

“Ik heb niet kunnen vermoeden dat deze opleiding zo’n diepe uitwerking zou hebben.
Ik word er echter van en dat is wat Johan en Mincka ook voorleven, liefdevol en met humor, professioneel en integer. Een echte aanrader, deze opleiding, als je bereid bent dieper in jezelf te zakken en al je patronen onder ogen te zien.

Elisabeth

 

‘Samen’

Zij neemt me mee en hij leidt me terug.
Samen op pad, ik nog wat onwennig.
Haar zachte hand, zijn heldere blik.
Samen dwalen, ik laat het gaan.
Zijn mooie kracht, haar wijze kijk.
Met liefde en respect voor alles wat er is.
Samen leren, Samen leven, nu ben ik los en kom ik thuis.

Douwe Jan Post