Systemisch Coachen

Vervolgopleiding Systemisch Coachen

 

Voor onze nieuwe vervolgopleiding Systemisch Coachen hebben we een andere opzet gekozen: Elk jaar bieden wij 6 tweedaagse modules aan, die elk apart (als bijscholing) of in serie gevolgd kunnen worden. Als je binnen (uiterlijk) drie jaar alle zes modules hebt gevolgd, kun je deelnemen aan een 7e testing- & certificeringsmodule. Ter voorbereiding op deze testing schrijf je een procesverslag en een persoonlijk statuut.

Deze vervolgopleiding Systemisch Coachen is bedoeld voor deelnemers, die een stevige systemische basiskennis hebben. Dit kan de basisopleiding Systemisch Werk aan de Academie zijn of een vergelijkbare opleiding elders.

In het najaar van 2019 begint de eerste serie van 6 tweedaagse bijscholingsmodules:

 • 10/11 oktober 2019:
  Specifieke werkvormen in de één op één coaching 1: verdieping in het werken met grondankers en visualisaties
 • 12/13 december 2019:
  Specifieke werkvormen in de één op één coaching 2: verdieping in het werken met tafelopstellingen
 • 23/24 januari 2020:
  Specifieke werkvormen in de één op één coaching 1: verdieping in het werken met grondankers en visualisaties (HERHALING module 1)
 • 19/20 maart 2020:
  Lichaamsbewustzijn en aanraking in het systemisch werk
 • 4/5 juni 2020:
  Systemisch werken met innerlijke delen
 • 17/18 september 2020:
  Werken met vragen rond vitaliteit en ziekte
 • 12/13 november 2020:
  Systemisch werken in relaties

Als je alle zes de modules hebt gevolgd, kun je je in een zevende module door ons laten certificeren als systemisch coach. In 2020 staat de testing en certificering gepland op 10 en 11 december. Kerndocent is Mincka van Houten.

Accreditaties
De accreditaties van het SKB, NOBCO en KTNO zijn in aanvraag.

Kosten
De kosten bedragen 385 euro * per 2-daagse module. Vrijgesteld van BTW. Als je alle 6 bijscholingen volgt, kun je in het 7e blok deelnemen aan de testing en certificering. Deze 7e module bieden wij je kostenloos aan. Prijs is inclusief koffie, thee en lunch.

* Aan oud-cursisten van de basisopleiding Systemisch Werk, Systemisch Organisatie Werk en Systemisch Werk voor professionals in Diergezondheidszorg bieden wij deze modules aan voor een gereduceerde prijs van 250 euro per 2-daagse, vrijgesteld van BTW.

Voor meer informatie stuur je ons een mail, bel je ons op 0575 – 46 99 71 of laat je een bericht achter via het contactformulier op deze pagina.